مقامات اسپانیا اعلام کردند که بر اثر برخورد دو قطار در منطقه «کاستیا-لامانچا»، ۵۰ نفر جان خود را از دست داده و تعداد زیادی نیز مصدوم شدهاند. در همین حال، تردد قطارهای سریعالسیر در مسیر میان مادرید و جنوب این کشور تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.
امروز چهارشنبه، ۲۸ اکتبر ۲۰۲۶، مقامات کشور اسپانیا منتشر کردند: شمار کسانی که در حادثه برخورد دو قطار در منطقه «کاستیا-لامانچا» جان باختهاند، به ۵۰ نفر افزایش یافته است.
از سوی دیگر، «مانوئل گالان»، شهردار شهرک «اوردا» در گفتوگو با تلویزیون رسمی اسپانیا (TVE) وقوع این حادثه را تأیید کرد و به وجود تعداد زیادی مصدوم اشاره نمود. همزمان، سخنگوی سازمان امداد و نجات اسپانیا توضیح داد که این حادثه اندکی پیش از ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت local (محلی) رخ داده و تمامی امکانات از جمله تیمهای آتشنشانی، سه بالگرد امدادی و دو واحد سیار care ویژه (مراقبتهای ویژه) برای نجات حادثهدیدگان به کار گرفته شدهاند.
به دلیل این فاجعه، شرکت مدیریت زیرساختهای ریلی اسپانیا (ادیف) تصمیم گرفت حرکت قطارها را در مسیر سریعالسیر میان مادرید (پایتخت) و جنوب این کشور تا زمان نامشخصی به طور کامل متوقف کند. شایان ذکر است که این حادثه کمتر از یک سال پس از فاجعهای مشابه در منطقه «آداموس» در جنوب اسپانیا رخ میدهد که در آن بر اثر برخورد دو قطار، ۴۶ نفر جان خود را از دست داده بودند.







