Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Kürdistan, Irak ve dünyadaki tüm Êzidîlerin Cema Bayramı’nı kutlayarak her zaman onların haklarının destekçisi ve savunucusu olacaklarını, Kürdistan’ın da barış içinde bir arada yaşamanın ülkesi olarak kalacağını vurguladı.
Kürdistan Bölgesi Başkanı’nın mesajı:
Kürdistan, Irak ve dünyanın her yerindeki tüm Êzidî vatandaşlarımızın Cema Bayramı’nı kutluyorum. Bayramı huzur ve güven içinde geçirmenizi, bütün bayram ve özel günlerin iyilik ve mutlulukla gelmesini diliyorum.
Bir kez daha tüm Êzidî vatandaşlarımızı ve Kürdistan’ın bütün bileşenlerini temin ederiz ki her zaman olduğu gibi onların hak ve taleplerinin destekçisi ve savunucusu olacağız; Kürdistan Bölgesi de bütün bileşenleri için her zaman barış içinde bir arada yaşamanın yurdu ve ülkesi olarak kalacaktır.
Cema Bayramı herkese kutlu olsun; her yılınız iyilik ve mutlulukla geçsin.
Neçirvan Barzani
Kürdistan Bölgesi Başkanı
2026/10/6







